Bekiabálunk az erkélyről

2020. április 27. 00:00 - CharlesStatler

KarantÉNidő

lockdown-virus-self-quarantine-5041623.jpg

A társadalom egy része teljesen otthonra szorult. Sokan egész napos semmittevésre kényszerültek, míg mások tudnak távolról dolgozni. Munkán kívüli életünk azonban felfordult, nem hódolhatunk hobbijainknak és nem élhetjük megszokott szociális életünket sem.

Adásunkban arra keresünk lehetőségeket, hogy mivel lehet fenntartani fizikumunkat és társadalmi életünket az elszigeteltség során is.

Kivételesen életszerűen próbáltunk gondolkodni, és kicsit nosztalgiázva olyan programokat keresni, amivel elszigeteltségünkben is hasznosan le tudjuk foglalni magunkat.

Olyanokon gondolkodtunk, mint például:

  • kompetitív karanténsport kifejlesztése (low budget, mindenhol meglévő eszközökkel)
  • egyéb, plakátmagányban is szórakoztató challenge-ek
  • a mentális egészség megőrzését segítő tevékenységek (énidő és szociális élet újraélesztése)

Bár alapvetően a praktikus énünket hoztuk, a zártosztályos gondolatokat és jóslatokat most sem hagytuk ki: hallgassátok meg a Nemzeti Mozgásközpont és a köztévétornához kapcsolódó jóslatunkat/koncepciónkat!

Az sem elképzelhetetlen, hogy a közeljövőben tényleg államilag finanszírozott eszközöket viselhetünk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zartosztalyon.blog.hu/api/trackback/id/tr2715643180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Bekiabálunk az erkélyről
süti beállítások módosítása